keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Vilénismiä

Seuraavista ostoksistani saan syyttää Tulihan tehtyä blogin Terhiä ;). En olisi tiennyt laisinkaan mistään lanka alesta ilman häntä. Onnekseni monta Suloa oli ehtinyt ennen minua, joten saaliini jäi melko pieneksi.


Tosin aiemman varaston huomioiden nämäkin ovat liikaa. Olivat kuitenkin niin kauniita, että ihan vängällä änkeytyivät kärryyni :D

Todistaakseni, että joskus jotain langoista syntyykin ...

Nämä langat on Tapion kaupasta. Kuvausteknisistä(=huono kuvaaja) syistä johtuen värit vääristyy.

Kirjava on Marks & Kattens Carat, sävy 1895 ja yksivärinen Sandnesgarn Mandarin Petit, sävy 4301. Vielä on harkinnassa, että purkaan tuota alaosaa ja teen siitä vähän kellottavan. Parempi puoliskoni oli tästä vallan kauhuissaan ja sanoi että haetaan lisää lankaa ja voin tehdä uuden johon teen toisenlaisen helman. Minähän en tästä kieltäytynyt eli ensi viikonloppuna pääsen taas hypistelemään lankoja :D. Tosin saatan silti tuon purkaa... teen sen vain niin ettei kultu näe.

Niin ja jos jotain malli kiinnostaa niin jokusia vuosia sitten oli Kauneimmissa Käsitöissä toppi johon kovasti ihastuin. Malli oli vaan harmikseni suunniteltu huomattavasti pienemmälle rintavarustukselle. Niinpä kovasti jouduin mallia muuttamaan, mutta sieltä idea on kuitenkin kotoisin.

3 kommenttia:

  1. Ihana toppi, eikä koskaan voi olla liikaa lankaa...
    Kivoja töitä täällä, löysin blogin vastikään.
    Iloista kesää!

    VastaaPoista
  2. Hei oikeesti voi muitakin värejä käyttää kuin punaisia :D

    VastaaPoista
  3. Hups, ja toisaalta hienoa, että inspasin sinua!

    Ihana toppi. Minen purkais.

    VastaaPoista