lauantai 5. syyskuuta 2009

Laiska päiväkirjan kirjoittaja...

on myös huono bloggaaja. Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan ;).

Kaikenlaista on valmistunut, mutta kuvaksi asti ei ole monikaan vielä päässyt.
Novitan Nalle Coloria piti ostaa, kun halavalla sai. Ja yhdestä kerästä syntyivät sukat (jäi kerästä kyllä poikanen jäljelle).Bongasin Elämänlankaa blogista Sunday Swing-sukat ja muokkasin hivenen silmukkamääriä lankaani ja kapeaan, mutta niin piiiiitkään jalkaani sopiviksi. Malli ei kovin hyvin kuvasta näy, mutta parempaa ei ole nyt tarjolla ;). Lanka siis Novitan Nalle Coloria, puikot 3 ja 12 silmukkaa puikolla.

Ja seuraavat myös Novitaa. Lankana Marjamatkaa ja malli Ravelrystä tää, tosin ryöväsin vaan sen mallineuleen enkä sitten ohjetta sen tarkemmin seurannut... ja puikot taas 3 ja 12 puikolla...

Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä kirpparilöytö . Lasilautaset Humppilan lasia ja kahvikupit jotain englantilaista. Lasiset 2 € kappale ja kupit 1 €, näitä 8 kipalesta kaikkia. En voinut näitä jättää, kun olivat niin herkulliset. Olen ilmeisesti täysin parantunut vihreäkammostani :D.

4 kommenttia:

  1. Nyt tuli himo kaivaa armyvärinen Nallecolori esiin ja ruveta sukkatalkoisiin. Kauniita sukkia!

    VastaaPoista
  2. Jälkijunainen huomio: minulla on tismalleen samanväriset Sunday Swing -sukat, jotka tein elokuun loppupuolella :D. Paitsi että minun sukissani on vielä näin lokakuussakin langanpäät päättelemättä. Kutominen kivaa, langanpäiden päättely ei.

    VastaaPoista
  3. Onpas hieno kahvikuppiasetelma :) Komiat sukat olet tehnyt =)

    VastaaPoista