sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Jokainen itseään kunnioittava






neulebloggaaja on käynyt täällä ;).
Olimme menossa kiihdytysajoihin, mutta niitä ei sitten ollutkaan. Tulipa sitten mieleeni , että Päntäne oli jossain lähellä Kauhajokea ja Tapion kauppaan oli sitten päästävä. Kultainen mieheni lupautui heti, vaikka lankavarstoni ovatkin jo ennestään ihan tarpeeksi mittavat.
Olo oli kaupassa kuin Liisalla ihmemaassa. Ihania värejä ja laatuja. Onhan se ihan eri asia hypistellä niitä lankoja kuin katsella kuvista.
Juu tarttuihan sitä jotain matkaankin...

Ja tässä sisältö leviteltynä. Niin juu paitsi Jengat(4 kerää), jotka sain kaupanpäällistä. Kukaan ei varmaankaan arvaa lempivärejäni :D.

Ja olihan minun tämäkin ostettava, kun sitä olen monessa blogissa nähnyt ylistettävän. Taitaa olla kallein yksittäinen kerä, jonka olen ikinä ostanut. Paitsi, että siinä onkin 100 g eli taitaa 50 g kerä voittaa, kun hinta hipoo tuon 100 gramman kerän hintaa. Herkulliset värit siinä kuitenkin on.
Ahmed Ahne minussa on niin onnellinen... taas hetken aikaa.

3 kommenttia:

  1. On sulla hienoja lankoja :D
    Varsinkin tuo nypyläinen näyttää kivalta.

    Varmaan hieno paikka pöyhiä kun on noin runsas valikoima. Onneksi se pieni neuloja mikä minussa on on ollut lepotilassa jo todella kauan ja siellä saa pysyäkkin.

    VastaaPoista
  2. Mie keräsin puhelimeen talteen erinäisten mielenkiintoisten kauppojen osoitteita. Sitten kesälomareissulla aion napsutella niitä vaivihkaa GPSään ja huudahtaa sitten spontaanisti että "Tapion kauppa!! En tajunnutkaan että se on täällä! Nyt on kyllä pakko pysähtyä kun ollaan ihan vieressä!"

    VastaaPoista
  3. Muikku, kyl naiset on viisaita... ja ovelia:D

    VastaaPoista