sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Minusta tulee isona...ja muita aarteita.

Tarkoituksena on ollut sisustaa mökkiä pienellä rahalla, mutta silti omista mieltymyksistä suuremmin tinkimättä. Osa löydöistä on mukavan kluhmuisia ja sopivat mökin henkeen. Muutamat ovat vaatineet maalaamista. Alla oleva hyllyn/penkin löysin paikalliselta kirpparilta ja se oli muodoltaan silmääni kaunis ja kooltaan sopiva. Väri ei vaan miellyttänyt yhtään. Siispä hylly sai hentoista "purkkaa" niskaansa. Värisävyn hain tuvan tapetin kukkasista.
Seuraava aarre löytyi torin kautta parilla kympillä. Alunperin oli tarkoitus verhoilla tuoli uudestaan, mutta kuosi oli tuolin malliin niin sopiva, että päätin yrittää puhdistaa sen. Ihan täysin puhdasta en siitä saanut, mutta ikävän ummehtuneen hajun sain siitä poistettua ja valkoisella lampaantaljalla sai pelastettua loput.
Pöytäryhmän löysin synnyinkuntani kierrätyskeskuksesta. Olin tyttäreni kanssa menossa kyläilemään anopille, mutta hän ei ollutkaan kotona. Menimme kuluttamaan aikaa kirppareille ja kierrätyskeskukseen. Pöytäryhmään ei ollut laitettu hintaa ja sitä tiedustellessani myyjä kertoi, että tuli juuri eikä hintaa vielä ole. No, jatkoimme kiertelyä ja kävin vielä toistamiseen hintaa tiedustelemassa. Olin kotipaikkakuntani kirpparilta havitellut vastaavia tuoleja, mutta 25/kpl hintaan en malttanut ostaa. Kierrätyskeskuksen myyjä heitti lonkalta, että olisiko 40 € liikaa. Suurempia miettimättä tein kaupat, olin henkilöautolla liikenteessä. Juuh, hikihän siinä tuli. Pöydän jalan ja tuolit sain taiteiltua autoon, mutta kannen jätin toviksi odottelemaan. Veimme auton mummulaan(=anoppilaan) ja lähdimme kävellen hakemaan kantta. Pyörätietä pitkin ei matka ole varmaankaan kuin reilun kilometrin, mutta kantta pyöritellessä se tuntui tuskastuttavan pitkältä (ja pääsin toviksi suvun naurunaiheeksi :D). On se hieno <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti