tiistai 1. helmikuuta 2011

ÄHHinä voi aiheuttaa pukamia...

... ja sitä se aiheutti ainakin minulle :D. Naamakirjassa Muikku heitti haasteen osallistumaan Inkun aikoinaan aloittamaan ÄHH-kampanjaan ( älä hilloa helmiäsi). Tarkoituksena on saada helmikuun aikana 28 korua aikaiseksi. Siinä sitä riittää ÄHHisemistä.

Jotain on siis tullut ÄHHittyä ja pukamaahan siitä heti pukkaa (täytyy tunnustaa, että muutamat korvikset tein jo viime viikolla). Näin aluksi vain onneksi pientä rypälettä. Kuun lopussa saattaa tilanne olla jo paljon pahempi.

Pidemmittä jorinoitta tässähän näitä:
Kolmessa viimeisessä kuvassa näkyy vilahdus kangaspuilla paukutelluista pannunalusista. Jotain muuta on taas työn alla, niin kangaspuilla kuin korurintamallakin. Palataan astialle ;)






5 kommenttia:

  1. Vitsiläinen kuinka ihanat, musta ja punainen vaan toimii! Erityisesti pidän tuosta kaulakorusta jossa on rykelmä. :) Niin ja pannunalusista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Inkku <3. Punainen on lempivärini, voittaa jopa vaaleanpunaisen. Punaisia helmiä ei vaan ole hirveästi tyrkyllä. Onneksi on sentään granaatti <3. Niitä täytyisi malttaa tämän kuukauden aikana käyttää.

    VastaaPoista
  3. Uuuuh, ihanat musta-punaiset <3 <3 Hauska idea nuo "ylisuuret" helmihatut. Mut hei sinistä??? Ihanan suloiset mutta saitko edes allergisia reaktioita ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Amalia :). Korvikset ovat oikeasti turkoosit, mutta kuvausteknisistä ongelmista johtuen menevät liikaa sinisen suuntaan :). Nämä korvikset kyllä lahjoitin yhdelle kamulle testimielessä. Hänellä on tullut monista korviksista allerginen reaktio. On kyllä itelläkin kyseistä turkoosia käytössä.

    VastaaPoista
  5. Mustapunainen on kyllä toimiva väriyhdistelmä.
    Erittäin kauniita kaikki :D

    VastaaPoista