sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ja samalla teemalla jatketaan

Talven aikana tulee käytettyä paljon neulepooloja tunikoita yms. Siispä tulee tarve piiiiitkille kaulakoruille ja jostain syystä olen tänä keväänä (eikös nyt ole jo kevät :D)kovin ihastunut turkoosiin.
Tässä on ihan tavis rannekoru, johon kerääntyi kaikenlaisia laatikon pohjia. Siihen väsäsin myös korvikset noilla roikoilla joihin olen jotensakin juuttunut :D

Tämä pinkki ja ruskea yhdistelmä hyppäsi Etsyssä silmilleni. Tai siis oikeammin materiaalit ja pakkohan ne oli koppaan pistää ;). Aarrekätköistä löysin myös Janen hyljeksimän ;) pinkin ihanuuden, joka oli kuin tehty tähän kaulakoruun. Meidän neitimme juhlisti kummisetänsä 50-vuotispäiviä koru kaulallaan. Korvikset ja rannekoru ovat äitiä varten ;)

Ja seuraavana taas Janen käsialaa ihana norsuhelmi ja itse siihen ripustelin vähän varusteita, että saan sen kaulalle. Alempi kuva on vain siitä syystä, että näette hauskan yksityiskohdan Janen helmestä. Norsun pää on hauskasti koholla muusta helmestä. Joo-o edelleen tuo helmi näyttää niin ihanalta ja hauskalta, vaikka olen sitä ehtinyt jo tovin hypistellä.

Rypälekoruista ja ylemmästä norsukoru-kuvasta klikkaamalla pääsee isompiin versioihin.

3 kommenttia:

  1. Kiitos :D Punastelen täällä kehuista.
    Kauniisti olen helmet käyttänyt, silmä lepää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan itsellesi. Juurikin nuo sun tekemät helmet ovat niitä joita hilloan. Nyt päätin, että jos keksin jollekin helmelle sen kuningasajatuksen, niin sitten vaan kylmästi puran ja teen uudelleen :). Siispä nyt kaivelen noita kätköjäni ja sinäkin näet kuinka paljon niitä onkaan päätynyt minulle aarteeksi <3

    VastaaPoista
  3. Janen norsu on kyllä ihana! Ja korusta tuli kokonaisuutena mahtava! No sitten ihan ehdoton mitä itsekin voisin käyttää on tuo kokoelmahelmistäsi tehty rannekoru! Siinä on henkilökohtaisia lempisävyjäni koottuna yhteen!
    Ihanaa lämmintä punaista ja meripihkaakin :) Nam!

    VastaaPoista